Reparatie kunstgebit

Kunstgebit stuk?

Bij Tandprothetische Praktijk Stoop kunnen patiënten niet alleen terecht voor het aanmeten van een nieuw kunstgebit, maar ook voor het repareren en aanpassen van hun bestaande gebit. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat een kunstgebit beschadigd raakt, niet meer goed past of voor andere problemen zorgt.

Onze tandprothetici hebben ruime ervaring met het repareren en aanpassen van kunstgebitten en zorgen ervoor dat uw gebit weer perfect functioneert en comfortabel zit.

We begrijpen hoe belangrijk het is om snel en adequaat te handelen bij problemen met uw kunstgebit en daarom bieden we snelle reparatieservice aan waarbij we vaak dezelfde dag nog uw gebit kunnen repareren.

Ons doel is om onze patiënten te voorzien van de best mogelijke zorg en ondersteuning, zodat ze altijd kunnen rekenen op een gezonde en stralende lach!

Voordelen reparatie kunstgebit

Het laten repareren van uw kunstgebit bij Tandprothetische Praktijk Stoop biedt verschillende voordelen. Hieronder vindt u een aantal voordelen op een rijtje:

Bij Tandprothetische Praktijk Stoop streven we ernaar om onze patiënten de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Of het nu gaat om het aanmeten van een nieuw kunstgebit of het repareren van uw bestaande gebit, wij zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op een gezonde en stralende lach!

Vergoedingen reparatie kunstgebit

De vergoedingen voor het laten repareren van een kunstgebit zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de zorgverzekering en de specifieke situatie.

Over het algemeen worden reparaties aan kunstgebitten gedeeltelijk vergoed door de basisverzekering vanuit de zogenaamde ’tandprothetische zorg’, waarvoor een eigen bijdrage geldt. De hoogte van deze eigen bijdrage is vastgesteld door de overheid en kan jaarlijks veranderen.

Naast de basisverzekering kan het zijn dat er aanvullende verzekeringen zijn afgesloten die extra vergoedingen bieden voor tandheelkundige behandelingen, waaronder reparaties aan kunstgebitten. Het is daarom belangrijk om de polisvoorwaarden van de zorgverzekering te raadplegen om precies te weten welke vergoedingen van toepassing zijn.

Contact
Aangesloten bij

Copyright © Website door Irmedia