Nieuwste digitale technieken

Digitale precisie

Tandprothetische Praktijk Stoop is een innovatieve praktijk die gebruik maakt van geavanceerde technologieën om de beste gebitsprotheses en andere uitneembare voorzieningen te maken voor in de mond. De praktijk werkt onder andere met een 3D mondscanner, 3D printer en freesmachine.

Met behulp van de 3D mondscanner kan er snel en nauwkeurig een digitale afdruk van de mond worden gemaakt. Dit is veel comfortabeler dan het traditionele afdrukken met afdruklepels en pasta. De 3D scanner zorgt ook voor meer precisie en een betere pasvorm van de gebitsprothese.

Met de 3D printer kan de digitale afdruk omgezet worden in een fysiek model van de gebitsprothese. Dit model kan vervolgens gebruikt worden om de prothese verder te optimaliseren voordat deze definitief wordt vervaardigd.

De freesmachine kan de gebitsprothese vervolgens op basis van het digitale ontwerp precies op maat maken. Hierdoor ontstaat er een prothese die perfect aansluit op de anatomie van de mond en daardoor zeer comfortabel draagt.

Dankzij deze geavanceerde technologieën kan Tandprothetische Praktijk Stoop gebitsprotheses en andere uitneembare voorzieningen leveren die niet alleen esthetisch mooi zijn, maar ook een uitstekende pasvorm hebben en daardoor comfortabel zitten.

Contact
Aangesloten bij

Copyright © Website door Irmedia