Implantaten

Wat zijn implantaten?

Tandprothetische Praktijk Stoop is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van klikgebitten op implantaten. Een klikgebit op implantaten is een gebitsprothese die wordt ondersteund door implantaten die in de kaak zijn geplaatst. Deze implantaten zijn gemaakt van titanium en fungeren als kunstmatige wortels van de tanden.

Het klikgebit wordt op de implantaten vastgeklikt, waardoor het gebit stevig en stabiel blijft zitten. Dit zorgt voor meer comfort en verhoogt de kauwkracht, wat het eten van voedsel makkelijker maakt. Het klikgebit is hierdoor een uitstekend alternatief voor een losse gebitsprothese die op het tandvlees rust.

Wat zijn de voordelen?

Het plaatsen van implantaten voor een klikgebit gebeurt in verschillende fasen. Eerst worden de implantaten in de kaak geplaatst, waarna er een periode van enkele maanden volgt waarin het bot rondom de implantaten vastgroeit. Vervolgens wordt het klikgebit op maat gemaakt en vastgeklikt op de implantaten.

Implantaten bij TPP Stoop

Bij Tandprothetische Praktijk Stoop hebben we ruime ervaring met het aanmeten en vervaardigen van klikgebitten op implantaten.

Onze tandprothetici staan klaar om u te adviseren en begeleiden gedurende het gehele traject.

Wij zorgen ervoor dat uw klikgebit op implantaten perfect past en comfortabel zit, zodat u weer kunt genieten van uw favoriete voedsel en een stralende lach!

Contact
Aangesloten bij

Copyright ┬ę Website door Irmedia