Kunstgebit

Een nieuw kunstgebit?

Tandprothetische Praktijk Stoop is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van kunstgebitten. Een kunstgebit is een gebitsprothese die wordt gedragen als vervanging van de natuurlijke tanden en kiezen.

Een kunstgebit kan gemaakt worden als volledige of partiële prothese, afhankelijk van het aantal ontbrekende tanden en kiezen. Een volledig kunstgebit vervangt alle tanden en kiezen in de boven- en/of onderkaak, terwijl een partiële prothese alleen ontbrekende tanden en kiezen vervangt.

Wat zijn de voordelen?

Tandprothetische Praktijk Stoop is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van kunstgebitten. Een kunstgebit kan verschillende voordelen bieden, zoals:

Wanneer een kunstgebit?

Een kunstgebit kan nodig zijn in verschillende situaties, zoals:

Vergoedingen kunstgebit

De vergoedingen voor een kunstgebit zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals, de zorgverzekering en de specifieke situatie. Over het algemeen worden kunstgebitten gedeeltelijk vergoed door de basisverzekering vanuit de zogenaamde ’tandprothetische zorg’, waarvoor een eigen bijdrage geldt. De hoogte van deze eigen bijdrage is vastgesteld door de overheid en kan jaarlijks veranderen.

Naast de basisverzekering kan het zijn dat er aanvullende verzekeringen zijn afgesloten die extra vergoedingen bieden voor tandheelkundige behandelingen, waaronder kunstgebitten. Het is daarom belangrijk om de polisvoorwaarden van de zorgverzekering te raadplegen om precies te weten welke vergoedingen van toepassing zijn.

Bij Tandprothetische Praktijk Stoop kunnen we u helpen bij het aanvragen van vergoedingen voor uw kunstgebit. Onze ervaren tandprothetici kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en u helpen bij het invullen van de benodigde formulieren. Wij streven ernaar om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden, inclusief ondersteuning bij de administratieve afhandeling van vergoedingen.

Kunstgebit bij TPP Stoop

Bij Tandprothetische Praktijk Stoop kunt u direct een afspraak maken voor het laten aanmeten van een nieuw kunstgebit.

Onze ervaren tandprothetici staan klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken en te starten met het herstellen van uw gebit en uw stralende lach!

Contact
Aangesloten bij

Copyright © Website door Irmedia