TANDPROTHETISCHE PRAKTIJK STOOP

  voor al uw uitneembare gebitsprotheses

  Volledige prothese

  Volledige prothese

  Bekijk folder drogemond bij Ivorenkruis

  De volledige prothese is een gebitsprothese waarbij u geen eigen elementen (tanden en kiezen) meer in de mond heeft, de bovenprothese blijft op zijn plaats zitten door het aanzuigen en het taaie speeksel van de bovenkaak, bij een drogemond (door medicijnen of ziekten) kan het zijn dat de prothese niet goed aanzuigt ook heeft men dan meer kans op pijnplekken.

  De onderprothese blijft op zijn plaats zitten door een optimale randlengte te verkrijgen met de tweede afdruk.

  Wij geven u enige uitleg wat er allemaal gaat gebeuren wanneer u bij de tandprotheticus komt voor een nieuwe gebitsprothese. Voor een nieuwe gebitsprothese moet u tenminste  5 keer bij ons langskomen.

  * De eerste keer om te happen, dit is om de vorm van de kaak op te meten. Vaak worden dan ook meteen de tanden (vorm en kleur) samen met u uitgezocht.

  * De tweede keer wordt door middel van een nieuwe afdruk de randlengte bepaald en vast gelegd.Hierdoor krijgt u een zo goed mogelijk passende prothese.

  * De derde keer wordt de juiste afstand van de boven- en onderkaak opgemeten. Indien nodig wordt er ook vulling aangebracht terplaatse van uw wangen en lippen om de vorm van uw gezicht aan te passen.

  * De vierde keer word de proefprothese bij u gepast, dit is om te controleren of alles goed is gegaan en naar wens is.

  * De vijfde keer is de prothese klaar en wordt hij geplaatst.

  All Rights Reserved.tpp.stoop