TANDPROTHETISCHE PRAKTIJK STOOP
voor al uw uitneembare gebitsprotheses
Verzorging
Volledige prothese
Partieel prothese
Immediaat prothese
Reparaties
Verzorging

Onderhoud  van uw gebitsprothese en mondholte

Maak uw gebitsprothese altijd goed schoon. Het is belangrijk dat u uw nieuwe gebitsprothese na iedere maaltijd goed schoon maakt. Na een paar uur dragen komen er, net als bij natuurlijke tanden, voedselresten en bacteriën op uw gebitsprothese. Ook kan uw gebitsprothese verkleuren door nicotine, thee, wijn, koffie enzovoort. U kunt uw gebitsprothese het beste reinigen met een speciale gebitsborstel en zeep. Gebruik nooit kokend- of heet water en chemische of agressieve reinigingsmiddelen zoals vloeibaar schuurmiddel, tandpasta, bleek of bruismiddelen. Deze middelen kunnen uw gebitsprothese beschadigen en het aanzien nadelig beinvloeden.

Reinigen van de mondholte

U houdt uw kaken in betere conditie als u elke keer na het schoonmaken van uw gebitsprothese , het tandvlees van de boven- en onderkaak masseert en reinigt. Dit kunt u doen met een zachte tandenborstel.

Het beste is om uw gebitsprothese s'nachts niet te dragen, in ieder geval uw onderprothese. Het inhouden van uw gebitsprothese kan leiden tot verminderde doorbloeding van het tandvlees. Hierdoor slinkt het bot van de kaak sneller. Het gevolg is dat uw gebitsprothese al snel niet meer goed past en gaat iriteren, klik hier voor alle soorten reinigings middelen.

 

Over onsTandprotheticusVerzekeringenGebitsprothesesImplantaatprothesesWebshopweekenddienst reparaties
All Rights Reserved.tpp.stoop